Očna optika i poliklinika Hrast

u Poreču i Rijeci nudi vam kontrolu vida, stručno savjetovanje o vašim potrebama, stručnu pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća, brzu i kvalitetnu izradu naočala te veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira kao i kontaktnih leća.

Svoju prepoznatljivost izgradili smo na visokoj razini stručnosti osoblja.
Stavljamo poseban naglasak na edukacije i unaprjeđenje naših zaposlenika, a prema svakom klijentu pristupamo individualno, uvažavajući potrebe i mogućnosti svakog pojedinca.

Surađujemo s renomiranim dobavljačima, čiji su proizvodi najviše kvalitete.
Želja nam je zadovoljiti sve potrebe i želje kupaca, a stručno osoblje će vam dati informacije i preporučiti vam najbolja rješenja.

Prilikom kupnje naočala pregled vida je besplatan.

Optika Hrast

Otvorenje Optike Rijeka

Video

PROIZVODI I USLUGE

Kontrola vida – Pregledi Poreč

Znate li da su oči naše najvažnije osjetilo te da preko njega dobivate više od 90% informacija? Vrlo je važno redovito kontrolirati vid kako bi sačuvali zdravlje vaših očiju.
Da bi riješili svaku nedoumicu oko svog vida, nudimo vam kontrolu vida i preglede koji će pokazati stanje vašeg vida. Izbjegnite nepotrebno čekanje i naručite se u očnoj optici Hrast.
Također valja napomenuti kako je kontrola vida besplatna prilikom kupnje naočala.

Dioptrijske i sunčane naočale

Dioptrijske naočale mogu bitno utjecati na vaš izgled pa je bitno odabrati dobar oblik, boju i materijal. Osim što se upotrebljavaju za ispravljanje optičkih pogrešaka, one služe i kao ukras na licu. Odaberite dioptrijski okvir prema vašem obliku lica, a naši stručni djelatnici rado će vam pomoći u odabiru.
Sunčane naočale nisu samo modni dodatak, one štite vaše oči od štetnih sunčevih zraka, vjetra i ostalih vremenskih utjecaja. Pri odabiru uvijek pripazite na kvalitetu stakla, namjenu i oblik kako bi vam sunčane naočale savršeno pristajale. U našoj ponudi pronađite najpoznatije svjetske brandove sunčanih naočala.

Kontaktne leće

Kontaktne leće ispravljaju dioptriju na samoj površini oka što omogućuje veće vidno polje, a često i bolju vidnu oštrinu. One su vrlo siguran način ispravljanja dioptrije, ali je iznimno važno da se pravilno održavaju i svakodnevno skidaju.

Sve savjete oko kontaktnih leća dobit ćete u očnoj optici i poliklinici Hrast.

SUNČANE NAOČALE

Polarizacija, zaštita očiju, modni dodatak, UV zrake
Više

DIOPTRIJSKI OKVIRI

Kako odabrati dioptrijske okvire?
Više

KONTAKTNE LEĆE

Vrhunska svojstva ovlaživanja
Više

KONTROLA VIDA

Usluge specijalističkih očnih pregleda
Više